OPEN: Ma/Di: op afspraak • Woe-vrij: 8:30 - 17:00 • Za: 10:00 - 16:00

Over ons

Vos koffie

Bij Vos Koffie staan wij 24/7 voor u klaar. Mocht u op- en/of aanmerkingen hebben dan horen wij dat graag.

De afgelopen jaren is onze passie voor koffie enorm gegroeid. Het is een passie maar misschien ook wel een verslaving om altijd de beste kwaliteit en smaak te kunnen garanderen. Dit proces begint al bij de koffieplantages, waar de bessen zorgvuldig geselecteerd worden en na een lange weg verwerkt worden tot boon . Wij van Vos Koffie hebben de beste bonen voor u geselecteerd voor thuis of op het werk

Wij verkopen alleen de lekkerste koffiesoorten en daardoor bieden wij momenteel drie speciaal geselecteerde melanges aan. Deze hebben wij door meerdere baristas/koffiespecialisten laten testen. Hierdoor garanderen wij de lekkerste vers gebrande koffie voor bij u thuis.

Bij de kwaliteit die wij leveren hoort ook de allerbeste service. Dit wordt gegarandeerd door onze snelle en zorgvuldige service en onze productkennis.

Wettelijke garantie

“Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.